loading...
مرجع تخصصی و آموزشی اشکنان
آخرین ارسال های انجمن
اشکنان اموزش بازدید : 124 سه شنبه 13 تیر 1391 نظرات (0)

مواد اولیه :

  • آرد گندم يا آرد نان فانتزي سه ليوان
  • مايه خمير و شکر از هر کدام يك قاشق غذاخوري
  • آب ولرم يك ليوان
  • نمك يك قاشق چايخوري
  • پياز و گوجه فرنگی متوسط يك عدد
  • سير دو تا سه حبه
  • گوشت چرخ كرده 250 گرم
  • آويشن و فلفل از هر کدام يك قاشق چايخوري
  • كره 25 گرم
  • فلفل دلمه‌اي يك عدد
  • جعفري خرد كرده دو قاشق سوپخوري

طرز تهيه:                                                                    

 ابتدا مايه خمير را با آب ولرم، شكر و نمك حل كرده به آرد اضافه كرده بعد ورز داده تا خمير نرمي به دست آيد بعد از 15 تا 20 دقيقه گذاشته تا در حرارت اتاق بماند و رويش را با پارچه مرطوب بپوشانيد. در ميكسر پياز، سير، گوجه‌فرنگي، فلفل دلمه‌اي و جعفري را خرد كرده و به آن گوشت چرخ كرده اضافه و با مخلوط‌كن كاملا مخلوط كنيد. نمك و فلفل را افزوده حالا زير خمير را كمي آرد بپاشيد و با وردنه پهن كنيد. سپس با دست به شكل بيضي در آوريد ضخامت خمير نيم سانتي‌متر باشد. لبه‌هاي خمير را كمي بالا آورده و روي خمير باز شده، كمي از مايه گوشت بريزيد و دو طرف خمير را نيم سانتي‌متر بالا آورده و به هم بچسبانيد. بعد كف سيني فر را آرد پاشيده و پيده را روي آن بگذاريد. پيده را در فري كه با دماي 200 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايد 30 تا 45 دقيقه بپزيد. سپس از فر در آورده و كره را روي نان بماليد تا نان نرم شود.

برچسب ها پيده گوشـــت ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
اموزشی علمی تفریحی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    نظر شما در مورد این سایت چیه؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 198
  • کل نظرات : 33
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 21
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 18
  • بازدید امروز : 4
  • باردید دیروز : 22
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 820
  • بازدید ماه : 1,210
  • بازدید سال : 12,495
  • بازدید کلی : 113,620
  • کدهای اختصاصی