close
چت روم
نودل با ميگو

یکشنبه 30 دی 1397

مرجع تخصصی و آموزشی اشکنان

جستجوگر پیشرفته سایت





تبلیغات ویژه

سایت اسکینک دات آی آر

آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

loading...
عنوان پاسخ بازدید توسط
4 708 ati
5 271 ati
0 151 sara
0 138 sara
0 127 mona
0 187 modir
13 512 majid
9 454 majid
8 345 majid
5 331 majid
5 516 majid
3 241 majid
4 287 majid
8 353 mona


 

مواد اولیه :

  • زنجبيل رنده شده - يك قاشق غذاخوري
  • قارچ - هشت عدد
  • نودل - دو پيمانه
  • كرفس رشته‌اي بريده شده - دو پيمانه
  • پياز خلالي شده - يك عدد
  • فلفل تازه - دو عدد
  • جوانه - يك پيمانه
  • پيازچه با ساقه‌هاي سبز - هشت شاخه
  • ميگو - نيم كيلوگرم
  • سس‌سويا - سه قاشق غذاخوري
  • سس تركيبي - دو قاشق غذاخوري
  • روغن مايع - چهار قاشق غذاخوري

مواد لازم براي تهيه سس تركيبي:                                                     

پود كاري تند                                                       سه قاشق غذاخوري

آبمرغ                                                              يك پيمانه

سير رنده شده                                                      دو حبه

زنجبيل رنده شده                                                  يك قاشق غذاخوري

شكر                                                                چهار قاشق غذاخوري

رب، فلفل تند يا سس فلفل تند                                   دو قاشق چايخوري

روغن زيتون                                                      دو قاشق غذاخوري

طرز تهيه سس تركيبي:

روغن زيتون را در داخل ماهيتابه گرم كنيد. سپس پودر كاري، زنجبيل و سير را اضافه كرده و تفت دهيد. پس از آن آبمرغ را اضافه كنيد. شكر و سس فلفل قرمز را با هم مخلوط كرده و به مواد بيفزاييد.

طرز تهيه غذا:

نودلها را داخل آب داغ ريخته و بگذاريد حدود پنج الي هفت دقيقه بجوشد تا نرم شود و بعد آبكش كنيد و رويش سسسويا بريزيد و هم بزنيد. در يك ظرف كمي روغن ريخته و كرفسهاي رشتهاي خرد شده را تفت دهيد و بعد قارچ ورقهشده، پياز، جوانه و پيازچه را اضافه كرده و تفت دهيد تا مواد نرم شوند. سپس سير رنده شده، زنجبيل و فلفل تازه خرد شده را بيفزاييد و هم بزنيد. سس تركيبي را در آخر اضافه كنيد.

ميگوها را تميز كرده و رنگ سياه پشت آن را با نوك چاقو گرفته و در روغن تفت دهيد تا رنگش صورتي و كم نرم شود. توجه داشته باشيد كه اگر ميگو حرارت زياد ببيند سفت خواهد شد. ميگوهاي سرخ شده را به كرفس، جوانه، پياز و پيازچه اضافه كنيد و هم بزنيد.

در ظرف مورد نظر نودلها را ريخته و روي سطح رشتهها را از مواد فوق پر كنيد. ميتوان لابهلاي نودلها نيز از مواد فوق ريخت.

* ميتوان به جاي ميگو از مرغ آبپز خرد شده و آغشته به سسسويا استفاده كرد.

 

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی


ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد


درباره ما

    مرجع تخصصی و آموزشی اشکنان
    اموزشی علمی تفریحی

آمار کلی سایت

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 198
    کل نظرات کل نظرات : 33
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 21

    آمار بازدید آمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 54
    باردید دیروز باردید دیروز : 12
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
    بازدید هفته بازدید هفته : 94
    بازدید ماه بازدید ماه : 149
    بازدید سال بازدید سال : 149
    بازدید کلی بازدید کلی : 69,623

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ی پیآِ ی پی : 18.205.246.238
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :


پشتيباني آنلاين

    ارتباط با مدیر

نظرسنجي

    نظر شما در مورد این سایت چیه؟









خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود


امکانات جانبی