close
چت روم
طرز تهیه ترشی شفا بخش

شنبه 26 آبان 1397

مرجع تخصصی و آموزشی اشکنان

جستجوگر پیشرفته سایت





تبلیغات ویژه

سایت اسکینک دات آی آر

آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

loading...
عنوان پاسخ بازدید توسط
4 707 ati
5 270 ati
0 150 sara
0 137 sara
0 126 mona
0 186 modir
13 509 majid
9 453 majid
8 343 majid
5 329 majid
5 515 majid
3 240 majid
4 286 majid
8 352 mona


بین خانواده ترشی جات , ترشی های محلی از اهمیت زیادی برخوردارن مخصوصن هم که اگه خیلی پر خاصیت و خوشمزه باشن ! بیشتر ترشی ها تقریبن هیچ ویتامینی ندارن و تنها خاصیتشون به علت وجود سرکه , و یا موادی که داخل سرکه قرار میگیره , مثل سیر , باعث تصفیه کردن خون و ضد سرطان بودنشون میشه و اینکه اگه به همراه غذاهای سنگین و چرب مصرف بشن , به هضم اونها کمک میکنن ! اما ترشی ای که اینجا توضیح میدم تقریبن میشه اونو نوعی دارو نامید که خاصیت ضد فشار خون و ضد چربی خون , ضد سرطان و ضد میکروب و هضم کننده غذا رو داره و از همه مهمتر بسیار ملایم و خوش طعم هست و موادش در همه فصل سال و در هر جایی پیدا میشه و همه اینها رو در ترشی شفا بخش با اصلیت مازندرانی پیدا میکنین . یک توضیح هم بدم و اونم اینه که این ترشی رو معمولن با عدس پلو میخورن .

 

 

مواد لازم :
- ریحان سبز : ۱۰۰ گرم .
- گلپر : به میزان دلخواه یا یک قاشق چایخوری .
- سیر خام پوست کنده : دو حبه .
- بادمجان گوشتی متوسط و ترجیحن بدون تخم : ۳ عدد .
- آبغوره ترش : به مقدار لازم .
- نمک به میزان دلخواه .
- نعنا خشک : یک قاشق مربا خوری .
طرز تهیه :
بادمجون ها رو بدون پوست کندن و یا کندن دُم , روی آتش زغال بریان یا کبابی کنید ! باید طوری باشه که پوستش بسوزه و وا بره ولی داخل و مغزش نرم و سبز مایل به قهوه ای باقی بمونه و نسوزه . در صورت نداشتن زغال میتونید بادمجونها رو لای فویل آلومینیمی بپیچین و داخل فر قرار بدین و بعد از مغز پخت شدن با گریل اونها رو برشته و کبابی کنید طوریکه پوستشون قشنگ بسوزه و داخلشون نرم و کبابی بشه و کمی بوی دود بگیره .
حالا بادمجانها رو در حالیکه یک آبکش زیر دستتون قرار دادین , زیر شیر آب بگیرین و پوستهاش رو راحت بکنین و گوشت کبابی شده بادمجون رو داخل آبکش بذارین تا آبش بره .
حالا بادمجانها و سیر و سبزی رو با هم داخل چرخ گوشت یا میکسر بریزین و بصورت پوره در بیارین . اگه از چرخ گوشت استفاده میکنین ۲ تا ۳ بار عمل چرخ کردن رو انجام بدین تا مواد کاملن له و مخلوط بشن . حالا این مواد رو داخل یک کاسه ریخته و به اونها نمک و گلپر و آبغوره اضافه کنید . آبغوره هر چقدر ترش تر باشه خوشمزه تر میشه . برای این مقدار حدود نیم لیتر آبغوره لازمه . بهتره کم کم بریزین و مخلوط کنید و اگر کم بود دوباره اضافه کنید و در آخر نمک رو اضافه کنید و بچشین . این ترشی نباید خیلی شل و یا خیلی سفت باشه و از فرنی کمی سفت تره !
این ترشی رو میتونید تا یکهفته داخل شیشه در بسته در یخچال نگهداری کنید . مورد مصرف این ترشی با انواع برنجهای مخلوط و کباب و هر غذایی که خودتون مایل هستین هست ولی غذای اصلی ای که اونو با این ترشی میخورن عدس پلو هست .
این ترشی بخاطر وجود آبغوره چربی خون رو نابود میکنه و وجود سیر فشار خون رو پایین میاره و ضد سرطانه و گلپر هم تقویت کننده عمومی بدن هست و ریحان میکروب کش و دارای آنزیم هایی هست که باعث میشه سم غذاهای گوشتی رو از بین ببره . تهیه اون کمی دردسر داره اما مزه اون فراموش نشدنیه و با یکبار درست کردن مشتری همیشگی اون میشین . مخصوصن هم که خیلی ملایم و خوش طعمه .

امتیاز : نتیجه : 4 امتیاز توسط 4 نفر مجموع امتیاز : 9



بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی


ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد


درباره ما

    مرجع تخصصی و آموزشی اشکنان
    اموزشی علمی تفریحی

آمار کلی سایت

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 198
    کل نظرات کل نظرات : 33
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 21

    آمار بازدید آمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 30
    باردید دیروز باردید دیروز : 7
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
    بازدید هفته بازدید هفته : 71
    بازدید ماه بازدید ماه : 190
    بازدید سال بازدید سال : 1,290
    بازدید کلی بازدید کلی : 68,955

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ی پیآِ ی پی : 54.147.142.16
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :


پشتيباني آنلاين

    ارتباط با مدیر

نظرسنجي

    نظر شما در مورد این سایت چیه؟









خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود


امکانات جانبی