close
چت روم
اش شله قلمکار 2

یکشنبه 29 مهر 1397

مرجع تخصصی و آموزشی اشکنان

جستجوگر پیشرفته سایت





تبلیغات ویژه

سایت اسکینک دات آی آر

آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

loading...
عنوان پاسخ بازدید توسط
4 707 ati
5 270 ati
0 150 sara
0 135 sara
0 126 mona
0 186 modir
13 508 majid
9 453 majid
8 343 majid
5 329 majid
5 515 majid
3 238 majid
4 286 majid
8 352 mona





مواد اولیه :

لوبياچيتي                                                                يك پيمانه

 عدس                                                                   نصف پيمانه

لوبيا سفيد                                                              4/1پيمانه

 نخود                                                                    4/1پيمانه

 ماش                                                                   4/1پيمانه

 گندم                                                                   يك پيمانه

 برنج                                                                   نصف پيمانه

سبزي آش خرد شده                                               دو پيمانه

 اسفناج خرد شده                                                  يك پيمانه

 گوشت قلوه‌گاه                                                      100 گرم

 كشك                                                                 500 گرم

 پياز                                                                    500 گرم

 سير                                                                   يك بوته

 روغن                                                                 به ميزان لازم

 نعنا داغ                                                              به ميزان لازم

 

طرز تهيه:                                                                                                     

 

حبوبات را از شب قبل خيس و آبكش نموده و كاملا مي‌پزيم. بعد سبزي‌هاي شسته و خرد شده را با برنج مي‌پزيم. گندم را شسته و پس از پختن سه بار به وسيله چرخ‌گوشت، چرخ مي‌كنيم. گوشت را نيز پخته و ريش‌ريش مي‌نماييم. پياز خرده كرده و سير له شده را در روغن سرخ مي‌كنيم. در آخر همه مواد را در يك قابلمه بزرگ ريخته و به مدت يك ساعت بر روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا كاملا بپزد. كشك، پياز و نعنا داغ را به آش مي‌افزاييم. همچنين براي تزيين آش مي‌توانيد از كشك، پياز و نعنا داغ استفاده كنيد. در استان گيلان آش شله قلمكار را به اين روش تهيه مي‌كنند. اگر آشي كه شما درست مي‌كنيد با اين آش تفاوت دارد حتما طرز تهيه آن را براي ما بفرستيد.

امتیاز : نتیجه : 5 امتیاز توسط 5 نفر مجموع امتیاز : 5


بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی


ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد


درباره ما

    مرجع تخصصی و آموزشی اشکنان
    اموزشی علمی تفریحی

آمار کلی سایت

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 198
    کل نظرات کل نظرات : 33
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 21

    آمار بازدید آمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 9
    باردید دیروز باردید دیروز : 9
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
    بازدید هفته بازدید هفته : 48
    بازدید ماه بازدید ماه : 125
    بازدید سال بازدید سال : 1,038
    بازدید کلی بازدید کلی : 68,703

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ی پیآِ ی پی : 54.166.130.157
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :


پشتيباني آنلاين

    ارتباط با مدیر

نظرسنجي

    نظر شما در مورد این سایت چیه؟









خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود


امکانات جانبی