close
چت روم
گــراتن ســبزيجات

سه شنبه 30 مرداد 1397

مرجع تخصصی و آموزشی اشکنان

جستجوگر پیشرفته سایت





تبلیغات ویژه

سایت اسکینک دات آی آر

آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

loading...
عنوان پاسخ بازدید توسط
4 707 ati
5 270 ati
0 150 sara
0 135 sara
0 126 mona
0 186 modir
13 507 majid
9 452 majid
8 343 majid
5 329 majid
5 514 majid
3 236 majid
4 286 majid
8 349 mona



مواد اولیه :

  • هويج خلالي و پخته شده و کدو سبز از هر کدام چهار عدد
  • لوبياي سبز پخته و قارچ خردشده از هر کدام 300 گرم
  • پنير پيتزا 500 گرم
  • رب گوجه‌فرنگي چهار قاشق سوپخوري
  • پياز دو عدد
  • دارچين، زردچوبه، فلفل و نمك به ميزان لازم

طرز تهيه گراتن:                                                                                                           

غذاي دوست‌داشتني خودم را براي شما آموزش مي‌دهم. پياز را خرد كرده و با كمي روغن تفت مي‌دهيم تا فقط سبك شود و قارچ را به آن مي‌افزاييم. حرارت بايد آنقدر زياد باشد كه قارچ‌ها آب نيندازد. ادويه‌ها را هم اضافه مي‌كنيم. لوبياسبز پخته شده را كه به قطعات سه الي چهار سانتي‌متري خرد كرده‌ايم را با هويج و كدو با پوست خلالي كرده و به مواد تفت خورده اضافه مي‌كنيم و بعد از مدت كوتاهي كه همه مواد با هم تفت خورد رب گوجه‌فرنگي را اضافه كرده آن را از روي حرارت بر مي‌داريم.

در كف ظرف مناسب فر ابتدا مقداري سس سفيد مي‌ريزيم و در لايه دوم از مواد تفت خورده و دوباره در لايه بعدي سس سفيد مي‌ريزيم و به همين ترتيب تا لايه آخر كه مواد تفت خورده باشد و پنيرپيتزا را روي مواد مي‌ريزيم و با پنير روي آن را مي‌پوشانيم. ظرف را به مدت 30 دقيقه با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد در طبقه وسط فر مي‌گذاريم و در آخر به مدت پنج دقيقه گريل را روشن مي‌كنيم تا پنير طلايي شود. سپس مي‌توانيد در كنار آن از انواع سالاد و سبزي‌هايي كه دوست داريد استفاده كنيد.

 مواد لازم براي تهيه سس:                                                                        

 كره يا روغن                                                                                    50 گرم

 خامه                                                                                            100 گرم

شير                                                                                        دو و نيم ليوان

 آرد                                                                                           نصف پيمانه

 طرز تهيه سس:                                                                 

 آرد را به تدريج به شير سرد اضافه مي‌كنيم روي حرارت گذاشته تا كم‌كم غليظ شود و در آخر كره يا روغن و خامه را اضافه كرده به اين صورت سس سفيد آماده مي‌شود.

 نكته:

 مي‌توان در اين گراتن از هر سبزيجاتي كه در فصل‌ها موجود است استفاده كرد.

 ظرف گراتن همان ظرفي بايد باشد كه قرار است در سفره گذاشته شود.


امتیاز : نتیجه : 5 امتیاز توسط 5 نفر مجموع امتیاز : 5



بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی


ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد


درباره ما

    مرجع تخصصی و آموزشی اشکنان
    اموزشی علمی تفریحی

آمار کلی سایت

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 198
    کل نظرات کل نظرات : 33
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 21

    آمار بازدید آمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 40
    باردید دیروز باردید دیروز : 5
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
    بازدید هفته بازدید هفته : 45
    بازدید ماه بازدید ماه : 164
    بازدید سال بازدید سال : 517
    بازدید کلی بازدید کلی : 68,182

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ی پیآِ ی پی : 54.196.42.8
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :


پشتيباني آنلاين

    ارتباط با مدیر

نظرسنجي

    نظر شما در مورد این سایت چیه؟









خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود


امکانات جانبی