close
چت روم
حلوا لایه‌اي

سه شنبه 30 مرداد 1397

مرجع تخصصی و آموزشی اشکنان

جستجوگر پیشرفته سایت





تبلیغات ویژه

سایت اسکینک دات آی آر

آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

loading...
عنوان پاسخ بازدید توسط
4 707 ati
5 270 ati
0 150 sara
0 135 sara
0 126 mona
0 186 modir
13 507 majid
9 452 majid
8 343 majid
5 329 majid
5 514 majid
3 236 majid
4 286 majid
8 349 mona



حلوا لایهاي

 مواد لازم

 

آرد كامل گندم                                                    500 گرم

 شكر                                                              400 گرم

 روغن مايع                                                      200 گرم

 روغن جامد                                                      175 گرم

 زعفران دم شده غليظ                                           نصف پيمانه

آب                                                                 دو پيمانه

 گلاب                                                             4/1 پيمانه

 نسکافه                                                           دو قاشق چایخوری

 آب جوش                                                        یک قاشق سوپخوری


 طرز تهیه

آب و شكر را مخلوط كرده، روي حرارت گذاشته تا بجوشد و غليظ شود، سپس از روي حرارت برميداريم تا كاملا خنك شود (بهتر است سه الی چهار ساعت قبل از درست كردن حلوا شهد آن را آماده كنيم). نسکافه را در آب جوش حل کرده و کنار ميگذاريم.

روغن جامد و مايع را در تابهاي مخلوط كرده و روي حرارت ميگذاريم، آرد را به روغن اضافه كرده و با حرارت متوسط آرد را کمی تفت می‌‌دهیم تا خامی آن گرفته شود، سپس  از آرد تفت خورده را کنار گذاشته و باقی را کاملا سرخ مي‌‌كنيم. (تا حدي كه رنگ آن خرمايي روشن شود و بوي عطر آرد سرخ شده بلند شود) تابه را از روي حرارت برداشته و به هم زدن ادامه ميدهيم، پس از يكي، دو دقيقه  شهد را آرام آرام به مخلوط آرد و روغن اضافه ميكنيم و خيلي سريع به هم زدن ادامه ميدهيم. زعفران و گلاب را افزوده و هم مي‌‌زنيم تا كاملا  تركيب شوند. مواد را نصف کرده و یکی را با محلول نسکافه مخلوط مي‌‌كنيم تا حلوای قهوهاي رنگ با طعم نسکافه شود و باقي شهد را به حلوای سفید اولیه که کنار گذاشته بوديم اضافه مي‌‌كنيم، اکنون به صورت مجزا حلواها را روی حرارت ملایم مخلوط مي‌‌نمائيم تا موقع هم خوردن حلوا از ديواره و ظرف جدا شود. حلواها را تا داغ است به ترتیب رنگ دلخواه در قالب سیلیکون پرس كرده و پس از خنک شدن از قالب خارج مي‌‌كنيم.

 نكته:

می‌‌توانید روي حلوا را با خلال پسته، بادام پرك شده، پودر نارگيل یا شکلات و کنجد پوست کنده تزئين كنيد.


امتیاز : نتیجه : 5 امتیاز توسط 5 نفر مجموع امتیاز : 5



بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی


ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد


درباره ما

    مرجع تخصصی و آموزشی اشکنان
    اموزشی علمی تفریحی

آمار کلی سایت

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 198
    کل نظرات کل نظرات : 33
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 21

    آمار بازدید آمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 82
    باردید دیروز باردید دیروز : 5
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
    بازدید هفته بازدید هفته : 87
    بازدید ماه بازدید ماه : 206
    بازدید سال بازدید سال : 559
    بازدید کلی بازدید کلی : 68,224

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ی پیآِ ی پی : 54.196.42.8
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :


پشتيباني آنلاين

    ارتباط با مدیر

نظرسنجي

    نظر شما در مورد این سایت چیه؟









خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود


امکانات جانبی